Amanda Nousiainen

Tribal & Fusion Bellydance

Amanda opettaa Tribal Fusion -vatsatanssin ja American Tribal Stylen® tiiviskursseja ympäri Suomea ja toivottavasti tulevaisuudessa myös ulkomailla. Tällä sivulla näet tietoa tulevista tiiviskursseista. Jos haluat järjestää Amandan kursseja, otathan yhteyttä sähköpostitse.

Tribal Fusion -vatsatanssikurssit tampereella

SU 20.5. klo 12-13:30
Tribal Fusion -vatsatanssin perusteet
Kurssilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa. Tutustutaan myös liikkeiden kerrostamisen (layering) perusteisiin. Opetellaan muun muassa pehmeitä lantion ja käsien liikkeitä sekä teräviä iskuja ja aksentteja. Kurssi soveltuu hyvin aloittelijoille, mutta myös pidempään tanssineille, jotka haluavat kerrata perustekniikkaa.

SU 20.5. klo 13:30-15:00
Zill skills
Kurssilla tutustutaan sormisymbaaleihin eli zilleihin ja niiden soittamiseen yhdistettynä tanssiaskeliin ja sarjoihin. Ei tarvitse olla aikaisempaa soittokokemusta. Itämaisen tanssin perusteet on hyvä olla hallussa, sillä kurssilla ei keskitytä tekniikkaharjoituksiin.

Paikka:
Pyhäjärvenkatu 5 B (3. krs.)
La Fábrica del Tango -studio

Hinnat:
1 kurssi 25 €
2 kurssia 40 €

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 6.5. mennessä. Lähetä sähköpostilla nimesi ja puhelinnumerosi ja tieto siitä, mille kurssille osallistut osoitteeseen amanda.nousiainen@hotmail.com. Ilmoittautuminen on sitova eikä kurssimaksuja palauteta takaisin (poikkeuksena kurssien peruuntuminen tai sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan). Muistutusmaksuihin lisätään 5 euron muistutuslisä. Kurssit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään viisi.